Ikimagneetti on nyt Mikkelin Terveys. Ajanvarausnumeromme on 010 582 0260.

Lähipalveluja parhaimmillaan.
Terveydeksi!

Mikkelin Terveys on paikallinen,
100% yksityinen terveyden
ja hyvinvoinnin osaaja.

Lähipalveluja parhaimmillaan.
Terveydeksi!

Mikkelin Terveys on paikallinen,
100% yksityinen terveyden
ja hyvinvoinnin osaaja.

Magneettikuvaus näkee
pintaa syvemmälle

Mikkelin Terveyden magneettikuvaan voit tulla kaikkien lääkäriasemien lähetteellä. Kuvaukseen pääset nopeasti, joten oikea hoito voidaan aloittaa ilman turhia viivytyksiä. Tervetuloa!

Luuntiheysmittaus
alk. 180 €

Mikkelin Terveyden Dxa-laite antaa luotettavan ja tarkan tiedon luustosi kunnosta. Mikäli sinulla on yksikin osteoporoosin riskitekijöistä, varaa aikasi heti 010 582 0260.

Näin kuvaukset etenevät

Magneettikuvaus antaa lääkärille tietoa, jonka avulla oikea hoito voidaan aloittaa nopeasti. Kuvaukseen tarvitaan lääkärin kirjoittama kuvantamislähete. Kun saavut kuvaukseen, otathan lähetteen mukaasi.

Huomioithan, että polven tai eturauhasen magneettitutkimukseen voi tulla myös ilman lähetettä.


1.

Pyydä lääkäriltäsi lähete magneettikuvaukseen. Mikkelin Terveyden kuvaukseen voi tulla kaikkien lääkärikeskusten lääkäreiden lähetteellä.

Huom! Polven ja eturauhasen magneettikuvaukseen pääsee ilman lähetettä!

2.

Varaa aika Mikkelin Terveydestä soittamalla 010 582 0260 tai nettiajanvarauksestamme.

Jos tulet ilman lähetettä täytähän esitietolomakkeen ajanvarauksen jälkeen.

3.

Magneettikuvat lausuu radiologian erikoislääkäri 1-3pv kuluessa, päivystykselliset kuvaukset pyritään lausumaan mahdollisimman nopeasti. 

4.

Varaa kuuleminen tuloksista lähettävälle lääkärille. Magneettikuvat ja lausunto lähetetään lähettävälle lääkärillesi ja luvallasi Oma Kantaan. Näet itse magneettikuvasi kuva-arkistostamme 10vrk kuluttua kuvauksesta.

Ennen ajanvarausta tutustuthan potilasohjeeseen!

Katso omat kuvasi

Sinulla on mahdollisuus katsoa ja ladata omat magneettikuvasi sekä lausunto. Kirjautuminen omaan kuva-arkistoon tapahtuu turvallisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomioithan, että arkistossamme ovat vain Mikkelin Terveydessä otetut kuvat ja lausunnot. Kuvat ovat katsottavissa 10 vrk:n kuluttua kuvauksesta.

Milloin magneettikuvauksesta
on apua?

Magneettikuvauksesta on iso apu monen vaivan tarkan syyn selvittämiseksi. Magneettikuvauksesta on apua, jos sinulla on esimerkiksi pelko kasvaimesta tai syövästä, sinulla on selvittämättömiä kiputiloja tai sinulla on urheilu- tai tapaturmavamma. Mikäli vastaat oheisen lomakkeen yhteenkin kysymykseen kyllä, niin magneettikuvaus voi auttaa oikean hoidon löytymisessä.

Nykyaikaisissa tiloissamme vuokralaisina fysioterapeutit Joonas Partanen ja Timo Kyttä

OMT-fysioterapeutti Joonas Partaselta saat apua esim äkillisiin ja pitkäaikaisiin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin ja kiputiloihin. Urheilufysioterapeutti Timo Kyttä auttaa erityisesti alaraajojen ja alaselän ongelmissa ja kivun hallinnassa.

Ajanvaraus